Home

Επετειακή ενδυμασία!!! Το θεματικό παιχνίδι, το θεατρικό παιχνίδι, τα παιδικά πάρτυ, οι γιορτές στα σχολεία και φυσικά οι αποκριές, δημιούργησαν την ανάγκη για κατασκευή κοστουμιού, βασισμένο σε άλλη φιλοσοφία και λογική.

Έχουμε επιλέξει ως βασικό υλικό μας την τσόχα για την δημιουργία της στολής και των αξεσουάρ που τη συνοδεύουν, για το λόγο ότι είναι πάρα πολύ ελαφριά, ιδιαίτερα απαλή και διότι μπορεί να προσδώσει ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα! Η φιλοσοφία μας είναι ότι η στολή δεν πρέπει να είναι μία “κελεμπία” ή “ολόσωμη” που δυσχαιρένει τις κινήσεις και συνήθως προκαλεί δυσφορία μετά από ώρες που φοριέται. Τα πανοφώρια που προτείνουμε για την ενσάρκωση του κάθε αγαπημένου ήρωα, έχουν πάντα ελεύθερα τα χέρια, έτσι ώστε να μπορούν να φορεθούν με το αντίστοιχο εσώρουχο/μπλούζα/φόρεμα που μπορεί να εξυπηρετήσει την ώρα και τη στιγμή που πρόκειται να φορεθεί. Έτσι, μπορείς να φορέσεις τη στολή σου πάνω από το πιό χοντρό σου πουλόβερ, εάν έχει κρύο και πρόκειται να βρίσκεσαι σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και πάνω απο το πιό λεπτό σου τιραντάκι, όταν σε ένα κλειστό χώρο θέλεις να παίζεις ή/και να χορεύεις σε ξέφρενους ρυθμούς!!
Τέλος, βασική συνιστώσα της φιλοσοφίας μας είναι ότι η μεταμφίεση είναι κομμάτι της καθημερινότητας και όχι μία εποχιακή ανάγκη, κυρίως στη ζωή ενός μικρού παιδιού. Έτσι, τα φτερά σου, η ουρά σου και η μάσκα σου, αποτελούν βασικό συστατικό για το καθημερινό παιχνίδι και δεν κρύβονται στην ντουλάπα για να δωθούν την επόμενη χρονιά στο μικρό σου ξαδερφάκι!!
Ελάτε κοντά μας και ανακαλύψτε ότι ο μαγικός κόσμος της φαντασίας ενός παιδιού, μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα!!!
Όλες οι στολές, τα αξεσουάρ και τα παιχνίδια, προσαρμόζονται στις απαιτήσεις του μικρού ή/και μεγάλου παιδιού και πλένονται στο πλυντήριο ρούχων στους 300 χωρίς στύψιμο.   
Αν κάτι σκεφτήκατε, ονειρευτήκατε ή εντοπίσατε, επικοινωνήστε μαζί μας και θα το κατασκευάσουμε!